PLIVAČKI KLUB “DUBRAVA“

DATUM ODRŽVANJA NATJECANJA: 4.-5.12.2021

ORGANIZATOR: Hrvatski Paraolimpijski Odbor

PRIREĐIVAČI: Hrvatski paraplivački savez i Plivački klub Dubrava

ADRESA: Ul. Divka Budaka 21, SRC  SVETICE, Zagreb

BAZENI: 50 metarski bazen sa 10 pruga, temperatura vode 26.5 C.

               25 metarski bazen za isplivavanje sa 5 pruga, tenperatura vode 27.5 C

PRAVILA NATJECANJA: Natjecanje će se odvijati sukladno IPC plivačkim pravilima

PRIJAVE:  Plivački klub Dubrava ima zadovoljstvo poziva Vas na 2. Međunarodni Festival Plivanja Za Osobe S Invaliditetom koje će se održati 4.-5.12.2021.. Prijave se prihvaćaju zaključno sa 26.11.2021. i potrebno ih je poslati na e-mail info.swimfestival@gmail.com . Molimo prijavu ispuniti na dostavljenom obrascu. Prijava mora sadržavati puno ime i prezime, klub, godinu rođenja, spol, plivačku klasu u kojoj će natjecatelj nastupiti i disciplinu koju će plivati. Plivači sa downovim sindromom mogu nastupati u klasi S14. Startnina iznosi 5 Eura (40 kn) po startu za natjecatelje iz Hrvatske i 10 Eura po startu za inozemne natjecatelje. Broj starteva je neograničen. Startnina se može uplatiti putem žiro računa na broj HR4823600001101450511 Ili neposredno na natjecanju.

KONTAKT: Igor Berislavic, info.swimfestival@gmail.com ili berislavicigor@gmail.com

Nagrade: Sve trke plivati će se kao finalne. Svi natjecatelji dobiti će diplome. Medalje će se dijeliti u svakoj disciplini u svakoj kategoriji (juniori i otvorena kategorija) u MD klasi. Ukupno, tri najbolja juniora i tri najbolje juniorke (gledati će se zbroj IPC bodova u 4 pojedinačne utrke) dobiti će prigodne sponzorske nagrade. Junior i juniorka sa najvećim brojem IPC bodova osvojenih u jednoj disciplini osvojiti će pehar. Ukupno, tri najbolja plivača i tri najbolje plivačice u otvorenoj kategoriji (gledati će se zbroj IPC bodova u 4 pojedinačne utrke) dobiti će novčanu nagradu u iznosu 150 Eura, 100 Eura i 50 Eura. Plivač i Plivačica u otvorenoj kategoriji sa najvećim brojem IPC bodova osvojenih u jednoj disciplini osvojiti će pehar. Svi gledatelji moći će donirati novac za dobrotvorne svrhe. Sav novac prikupljen u dobrotvorne svrhe biti će doniran udruzi ¨Put u život¨ što će biti javno objavljeno.

SMJEŠTAJ: Preporučamo smještaj Hotelu Rebro koji je kao takav prilagođen za osobe sa invaliditetom i udaljen je svega 1.5 km od bazena.